Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Diverse

Exclusive banner

Maak uw interieur af met de mooiste woonaccessoires. Ga voor onze exclusieve en trendy accessoires, zoals een boeddha of een stijlvolle etagere. Uw huis wordt huiselijk met de juiste accenten op tafel, in de kast of aan de muur.

Artikelen 1 tot 30 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 30 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Diverse woonaccessoires

Het zijn vaak de laatste dingen die je koopt bij het inrichten van je huis; woonaccessoires. Als al je meubels een fijn plekje hebben en het duidelijk is wat de kleuren zijn in je interieur, kan je je huis nog persoonlijker maken door het toevoegen van leuke accessoires. Denk aan vaasjes, beeldjes, fotolijstjes, schilderijen, en boekenhouders. Wat je ook kiest en hoe groot of klein het is, als jij het mooi vindt dan is alles mogelijk. Het is natuurlijk heel leuk om materialen en kleuren uit je interieur terug te laten komen in je accessoires. Heb je bijvoorbeeld rieten stoelen, koop dan ook rieten fotolijstjes, bijvoorbeeld van het merk Hoogendam International.

Beeldjes kopen

Beeldjes zijn een leuke aanwinst in je interieur. De variatie is enorm. Je kan kiezen voor een paar kleine beeldjes, denk aan glazen beeldjes of juist een groot Boeddha beeld. Je hebt staande beeldjes maar ook grotere beelden aan de muur zoals het aluminium hert van Richmond Interiors. Een opvallend beeld dat door de neutrale zilveren kleur in veel soorten interieurs past. Liever wat meer ingetogen woonaccessoires? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. In ons assortiment bieden we meerdere soorten Boeddha beelden aan, maar ook bijzondere boekenhouders in de vorm van een dier.

.