Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Etageres

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Zilveren Etageres

Etagères zijn een chique manier om voedsel op een mooie manier aan je gasten te etaleren. De meesten van ons zullen de etagère kennen uit High Tea’s waar de etagères worden gebruikt als bord om sandwiches en taartjes op te zetten. Zelf kan je in huis ook een etagère gebruiken om lekkere hapjes of cupcakes op te dienen aan je gasten. Het staat net even wat stijlvoller dan een gewoon bord of dienblad. Een zilveren etagère is door zijn neutrale maar smaakvolle kleur perfect voor lekkere hapjes. Door het zilver komen de kleuren van het eten beter tot hun recht.


Glazen etagère

Een etagère wordt tegenwoordig niet alleen maar gebruikt om lekkere hapjes op kwijt te kunnen. Etagères lenen zich door hun meerdere niveaus heel goed om als decoratie ergens te worden neergezet. Je kan er dan voor kiezen om er verder niks op te leggen maar het is ook leuk om de etagère wat persoonlijker te maken en er leuke decoratie als gekleurde steentjes of kaarsen op te leggen. Een glazen etagère leent zich goed voor een paar mooie stompkaarsen in de kleuren van je interieur. De Kylie Cake etagère van Richmond Interiors is met haar glazen stolp een mooie optie.


Etagère zilver

Naast eten en leuke woonaccessoires is er nog een derde optie voor het decoreren van een etagère. Of je hem nou in huis zet, op het balkon of in de tuin, plantjes en bloemen staan heel leuk op een etagère. Door het hoogteverschil krijgt de etagère een speels effect wat weer kan worden versterkt door schattige plantjes of vrolijke bloemen. Zet op de hoogste laag vaan de etagère een kruidenplantje, bijvoorbeeld basilicum of bieslook. Op deze manier is het ook leuk voor kinderen om een etagère mooi te maken. Een bijzondere etagère van zilver die leuk in de tuin staat is de Alba Aluminium van Richmond Interiors.

.