Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Kandelaren

Kandelaren

Het maakt tegenwoordig niet meer uit of het zomer of winter is. Een kandelaar is altijd een sfeervolle aanvulling in uw interieur. Container-verkoop.nl biedt kandelaren in diverse hoogtes. Hoog voor op tafel tijdens een diner, hoger op een dressoir of op zijn hoogst op de grond bijvoorbeeld.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Zilveren kandelaars

De mooiste manier om je kaarsen in het zonnetje te zetten is door ze in mooie kandelaars te plaatsen. Een grote trend in kandelaars zijn zilveren kandelaars. Zilveren kandelaars ogen snel luxueus en zijn goed te combineren met andere kleuren. Wil je bijvoorbeeld kaarsen in je woonkamer met een felle kleur? Dan is het mooi voor het contrast om ze in een zilveren kandelaar te plaatsen. Is je oog gevallen op een mooie zilveren kandelaar dan is het natuurlijk niet noodzakelijk dat er een kaars in moet. Vindt je de vorm mooi maar ben je minder fan van kaarsen? Geef zilveren kandelaars dan ergens een mooi plekje in je interieur.


Zilveren kandelaar kopen

Zilveren kandelaars zijn heel divers door hun naturelle kleur. Of je nou een interieur hebt met warme of koele tinten, zilver valt altijd goed te combineren. Heb je een moderne en minimalistisch look in je huis dan zijn zilveren kandelaars goed te combineren met witte meubels en witte muren. Zilver en wit geven een heldere, lichte en frisse look aan je interieur. Wil je graag een zilveren kandelaar kopen kijk dan eens in ons assortiment zilveren kandelaars. Je vindt er klassieke modellen zoals de Maro Candle holder van Richmond Interiors en moderne design modellen zoals de Musa Candle holder, eveneens van Richmond Interiors.


Grote kandelaars

Hou je van opvallend en groot? Dan zijn grote kandelaars een stijlvolle toevoeging. Grote kandelaars komen goed tot hun recht als je ze letterlijk de ruimte geeft om op te vallen. Heb je bijvoorbeeld een grote eetkamertafel of een brede en diepe vensterbank? Plaats dan twee of meer kandelaren naast elkaar maar hou het verder aan woonaccessoires rustig. Zo springen de grote kandelaars goed in het oog. Kijk voor ideeën in ons assortiment kandelaren. Daar vindt je onder andere de Donata Candle van Richmond Interiors. Een flinke kandelaar van 34,5 cm hoog. De kandelaar is verkrijgbaar in zwart en wit.

.