Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Klokken

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Grote klokken

Je staat er waarschijnlijk niet bij stil maar denk er eens aan hoe vaak je op een dag kijkt hoe laat het is. Dat zal tientallen keren zijn want tijd is ontzettend belangrijk in ons leven. Je moet weten hoe laat het is als je naar een afspraak moet, of je al aan het avondeten moet beginnen en of het al tijd is om naar bed te gaan. Even snel op je smartphone kijken is dan handig maar nog veel makkelijker is het om snel een korte blik op een grote klok in huis te werpen. Handig, mooi en praktisch.


Antieke klokken

Klokken komen in allerlei soorten, kleuren, vormen en maten. Antieke klokken zijn nog steeds erg in trek. Ze hebben een authentieke look en passen goed tussen landelijke meubels, klassieke en koloniale interieurs. Het tikken van een antieke klok kan een geruststellende en ontspannende werking hebben als je lekker in je woonkamer zit. In ons assortiment vindt u meerdere typen antieke klokken zoals de Anne klok met Romeinse cijfers of de witte Nadia klok van Richmond Interiors, eveneens met Romeinse cijfers. Deze klokken geven een landelijk en klassiek interieur een authentiek sfeer.


Moderne klokken

Liever geen klassieke en authentieke klok? Dan zijn er qua moderne klokken ook voldoende opties om te kopen voor in huis. Moderne klokken zijn vaak gemaakt van materiaal als aluminium, glas en staal voor een lichtgewicht en hedendaagse look. In ons assortiment zit onder andere de Noa Metal Wall Clock van Richmond Interiors die een strakke zwarte wijzerplaat heeft en bijna doorzichtig lijkt. De moderne klok doet denken aan een strak modern horloge. Liever een moderne klok met een design uitstraling? Bekijk dan eens de zilveren Phyllie Clock van Richmond Interiors.

.