Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Potten

Potten Container verkoop

Op het prachtige meubel, dat u heeft staan in bijvoorbeeld de woonkamer, gang of eetkamer, mogen de poten van Container-verkoop.nl niet ontbreken. Gemaakt van keramiek of glas, Container-verkoop.nl heeft een mooie selectie gemaakt van sfeervolle accessoires.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Potten

Leuke potten zijn onmisbaar voor in huis. Ze zijn nuttig voor het opbergen van allerlei spullen maar tegenwoordig zijn potten en potjes een belangrijke woonaccessoire geworden. Woonaccessoires maken een huis echt af en gezellig. Een tafel, vensterbank, of sidetable, ze worden allemaal nog persoonlijker en stijlvoller als er iets op staat. Plaats bijvoorbeeld een paar kleine keramische potten bij elkaar op een tafel. Voor een mooi geheel kan je er een zilveren plateau onder zetten. Of zet ze in de vensterbank tussen je vazen en bloempotten. Combineer neutrale aluminium potten met een grote vaas met gekleurde bloemen voor een mooi contrast.


Opbergpotten

Vanuit hun oorsprong gezien zijn potten en potjes heel erg praktisch. In de keuken zijn ze ontzettend handig voor het opbergen van eten dat je daardoor langer kan bewaren. Gebruik eens een stijlvol keramische pot als suikerpot in plaats van een standaard witte pot. De suikerpot valt zo meer op en staat extra stijlvol als je gasten koffie inschenkt. Ook op je kaptafel komen kleine potjes goed tot hun recht. Plaats ze naast je mooie flessen parfum en bewaar er iets saais als elastiekjes of schuifjes in. Zo blijft het iedere keer een leuk moment als je een van de potjes moet openen.


Grote potten

Grote potten staan heel stijlvol in huis en kunnen echte eyecatchers zijn. Nog een andere plek waar grote potten goed tot hun recht komen is in de tuin of op het balkon. In de tuin zijn grote potten heel erg leuk. Zet ze op een plek waar je ze goed kan zien en plaats er een mooie plant in. Liever wat kleine potjes? Dat kan natuurlijk ook. Plaats er dan een paar op je tuintafel naast een paar kaarsen of andere vormen van licht. Keramische potten krijgen dan een heel mooie gloed. Kijk voor kleine potten in ons assortiment eens naar de zilveren Liam Pot van Richmond Interiors, een schattig potje dat goed te combineren is met andere woonaccessoires.

.