Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Spiegels

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Spiegels

Spiegels zijn in eerste instantie praktisch. Want hoe weet je anders of je outfit leuk staat of je haar goed zit? Maar spiegels zijn ook heel mooi om als decoratie in je interieur op te hangen. Een omlijste grote spiegel kan je zien als een schilderij dat constant verandert of hang een spiegel op bij een praktische plek als in je hal. Dan combineer je een stukje decoratie met het praktische. Spiegels komen in allerlei vormen en maten en daardoor is er voor ieder wat wils. Voor een grote klassieke spiegel is de Cafeto Mirror van B&B Products zeer geschikt en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.


Grote spiegels kopen

Behalve praktisch en mooi kunnen spiegels nog een andere belangrijke functie hebben in je interieur. Spiegels creëren namelijk de illusie van ruimte. Door de weerkaatsing van licht lijkt het alsof een kleine ruimte groter is. Een prima manier om een kleinere ruimte een gevoel van grootte te geven. Let wel op waar je de spiegel hangt. Grote spiegels kunnen ook een ruimte lichter maken door de spiegel te plaatsen op een plek waar hij veel licht vangt. Op die manier weerkaatst de spiegel veel licht direct in de kamer in waar hij hangt. Een grote spiegel is goed te combineren met één van onze dressoirs


Spiegels kopen

Bij het kopen van spiegels is het handig om eerst goed na te denken wat je precies wil. Ben je op zoek naar een lange staande spiegel voor bij je kast of liever een kleine praktische spiegel die ook ter decoratie dient? Voor die laatste is de Round Mirror van Hoogendam International spiegel zeer geschikt. Ook leuk is om de vorm van je spiegel terug te laten komen in je interieur. Stel je wil graag een grote ronde spiegel dan kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld in je kussenhoezen een print met ronde vormen terug te laten komen. Zo is je spiegel direct een onderdeel van je interieur.