Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Tapijten

Tapijten Container Verkoop

Verfijnde ingewikkelde patronen worden tot leven gebracht in verbazingwekkend mooie kleurtinten, om zowel in moderne als traditionele interieurs te passen. De tapijten worden jacquard geweven (plat geweven), duurzaam, met behulp van een mix van de fijnste wol en katoen checnille.

Artikelen 1 tot 30 van 127 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 30 van 127 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tapijten

Tapijten hebben een belangrijke functie in een hedendaags interieur. Ze zorgen door hun zachte materiaal voor warmte en gezelligheid in huis. Een wat kaal ogende woonkamer of eetkamer kan door een mooi tapijt er in een keer een stuk knusser uitzien. Tevens kan een mooi tapijt er voor zorgen dat je woonruimte minder hol klinkt. Tapijten zijn al lang niet meer de ouderwetse Perzische tapijten van vroeger. Tapijten van nu komen in allerlei vormen, maten, materialen en kleuren. Je kan kiezen voor een tapijt dat heel goed past bij de rest van je interieur of voor een speels effect er juist van afwijkt.


Tapijt kopen

Bij het kopen van een tapijt is goed om te bedenken wat voor maat je precies wil. Een te groot of te klein tapijt kan namelijk heel veel verschil maken. Een te groot tapijt kan het gevoel van ruimte makkelijk verkleinen omdat het te veel ruimte inneemt. Een te klein tapijt in de buurt van je bank kan er weer voor zorgen dat je meubels en tapijt niet met elkaar in verhouding staan. Veel tapijten komen in een standaard rechthoekig model maar er zijn tegenwoordig ook veel tapijten in bijzondere vormen als een cirkel, rechthoek of vierkant.


Verschillende soorten tapijt

Tapijten zijn verkrijgbaar in heel veel soorten materiaal. Je hebt wat plattere tapijten en flinke hoogpolige tapijten. Ieder tapijt komt met een eigen sfeer. Zo is de Celesty Carpet van Brinker Carpet een hoogpolig en echt zacht tapijt. Ideaal als je graag met je blote voeten over een zacht tapijt wil lopen. Leuk voor in je slaapkamer of voor een open haard. Liever een tapijt met veel kleur? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment aan Vintage tapijten van Richmond Interiors. Deze design tapijten hebben wij in heel veel verschillende kleurcombinaties. Mooi als contrast bij wat lichtere meubels.