Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Vazen

Vazen Containerverkoop

Strak vormgegeven of juist met een landelijk, romantische twist, ook de selectie vazen van Container-verkoop.nl zijn zeer zorgvuldig geselecteerd. We bieden voor iedereen de juiste vaas, gemaakt van keramiek, glas, aluminium of bijvoorbeeld nikkel.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Vazen

Waar vazen vroeger alleen een praktisch middel waren om bloemen in te stoppen zijn vazen tegenwoordig een alom geaccepteerd woonaccessoires die in elk interieur past. Omdat mooie vazen in veel verschillende vormen en maten komen zijn ze goed te combineren met jouw woonstijl. Ga voor vazen gemaakt van een sterk materiaal als aluminium voor in een modern interieur met veel witte en lichte tinten. Wil je nog meer contrast plaats dan vrolijk gekleurde bloemen in een neutrale vaas zoals de Aluminium rough hammered vase van PTMD Collection. Dat geeft je woonruimte een vrolijk en tegelijkertijd fris tintje.


Zilveren vazen

Vazen heb je in allerlei soorten, vormen en maten. Een type vaas dat nu erg in trek is en bij vrijwel ieder interieur past is de zilveren vaas. Een neutrale maat stijlvolle kleur die goed te combineren is met of zonder bloemen. Deze mooie vazen zijn goed te combineren met kleuren als wit of houtkleurig. Ideaal voor op een houten eetkamer tafel of een brede witte vensterbank. Bekijk eens de Lila Vase van Richmond Interiors. Een mooie design zilveren vaas die door de bewerkte look een chique maar ook stoere uitstraling heeft. Perfect voor op een grote tafel of vensterbank.


Grote vazen

Wil je van je vazen echte blikvangers maken? Plaats dan grote vazen in je woonkamer. Heb je een grote eetkamertafels dan is een grote vaas in het midden, met of zonder bloemen een echte blikvanger. Ook in ruimtes met hoge plafonds komen grote vazen goed tot hun recht. Grote vazen hoeven in principe niet op een tafel of vensterbank te staan. Een grote vaas staat ook prachtig in een ruime hoek van je kamer op de vloer. De Alimunium Rough Vase Extreme van PTMD Collection is met haar 1,25 meter hoogte een perfecte optie om op de vloer te zetten.