Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Windlichten

Windlichten

Anders dan een kandelaar plaatst u bij een windlicht de kaars in, in plaats van op, de kaarsenhouder. Omringt door glas of bijvoorbeeld aluminium geeft de kaars een bijzonder sfeervol 'dansend' licht.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Windlichten

Met een mooi windlicht geef je kaarsen en waxinelichtjes net even meer sfeer. Een windlicht staat vaak ergens op maar kan ook opgehangen worden. Bekijk eens ons assortiment windlichten van Richmond Interiors in de Ceramic serie. Stijlvolle windlichten in wit en bruin die door het raster patroon een mooi licht geven in je huis. Aan de windlichten zit ook een hengsel waardoor je de windlichten kan ophangen voor een net iets andere manier van decoreren. De Ceramic windlichten zijn naast de twee kleuren ook verkrijgbaar in meerdere maten. Ideaal als je verschillende maten en kleuren met elkaar wil combineren voor een vrolijk en sppels effect.


Glazen windlicht

Glazen windlichten zijn erg populair. Niet zo heel gek want je kan er alle kanten mee op. Wil je het basic houden ga dan voor de Bresso Hurricane Silver van Richmond Interiors. De klassieke combinatie van glas en zilveren accenten maken het windlicht stijlvol en chique. Glazen windlichten lenen zich er ook prima voor om er een persoonlijk tintje aan te geven door middel van decoratie. Bij een groot windlicht als het Justin Hurricane model kan je heel makkelijk wat gekleurde steentjes of ander decoratie aan toevoegen. Een leuke manier om je windlicht te laten matchen met de rest van je interieur.


Windlicht groot

Grote windlichten worden veelal in het huis gebruikt ter decoratie maar in de tuin of op het balkon zijn windlichten ook heel erg leuk. Ga in een grote tuin met veel tuinmeubelen ook voor grote windlichten. Binnenshuis kan dit formaat nogal overheersen maar in een flinke tuin staan grote opvallende windlichten naast mooie planten en bloemen juist extra sfeervol. Steek de kaarsen in de windlichten aan op een warme zomeravond voor extra licht en sfeer. Een mooi windlicht voor buiten is bijvoorbeeld de Kenji Oil Lamp van Richmond Interiors door haar natuurlijk bruine kleur.

.