Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Uw meubilair eenvoudig betalen

U kunt bij container-verkoop.nl een bestelling op verschillende manieren betalen. Indien u een bestelling oline wilt betalen, kan dit op de volgende manieren:

  • iDEAL
  • CreditCard
  • PayPal
  • Overboeking
  • Rembours

iDEAL

Met iDEAL kan u simpel en snel afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Maakt u al gebruik van internetbankieren bij een van de volgende banken; ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u uw bestelling via iDEAL betalen.

Creditcard

U kan via een beveiligde omgeving de rekening betalen met gebruik van een creditcard. Wij slaan uiteraard geen creditcardgegevens of informatie op in onze database. De benodigde informatie voor de betaling wordt direct na afloop automatisch verwijderd.

Overboeking

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw bestelling d.m.v. een overboeking af te ronden. U ontvangt de factuur seperaat z.s.m. na uw bestelling per mail. Hier geldt echter wel dat de bestelling pas in werking zal worden gezet indien de betaling is ontvangen.

Onder rembours

Het is bij ons ook mogelijk om aan de chauffeur te betalen, hier zijn echter wel kosten aan verbonden a € 15,- per bestelling, het complete bedrag kan contant of per pin worden voldaan.