Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Browse by category

Buffetkasten, mooi maar ook praktisch

Geschreven door Erwin van der Wacht in Tips
Lees meer 0 Opmerkingen
Buffetkasten zijn al de trots van het Nederlandse huishouden sinds een hele lange tijd. Tot ongeveer 1950 werden buffetkasten in de meeste woningen gebruikt om het mooiste servies uit te stallen. Het was de showroom van die tijd waarin je kon laten zien hoeveel status en rijkdom je had, uitgebeeld in het porseleinen servies of met Delfts blauwe borden. Dit speciale servies kwam vervolgens alleen tevoorschijn op de zondag of voor speciale gelegenheden. Het was nu eenmaal te kostbaar voor standaard gebruik.

Een grote eettafel als blikvanger

Geschreven door Erwin van der Wacht in Tips
Lees meer 0 Opmerkingen
Eten doen we allemaal. En als we niet op ons werk zijn, dan doen we dit meestal thuis aan de eettafel. Voor veel mensen zijn de gezamenlijke maaltijd met hun gezin de belangrijkste en fijnste momenten van de dag en daar hoort uiteraard ook goed meubilair bij. Een goede eettafel is meer dan alleen een houten plank op vier poten waar je van kunt eten. Het is de blikvanger je keuken of woonkamer. Een goede eettafel heeft de goede hoogte, breedte en lengte die past bij je gezin. Een goede eettafel is uiteraard ook kwalitatief sterk, schommelt niet en heeft een uitstraling die past bij de rest van het interieur in huis.

Meubels van Richmond Interiors

By Erwin van der Wacht
Lees meer 0 Opmerkingen
Mensen die houden van een landelijk, sierlijk, elegant en uiterst sfeervol interieur houden in de meeste gevallen ook zeker van de meubels van Richmond Interiors. Dit label is dan ook al in talloze huishoudens terug te vinden. Het merk heeft niet alleen de mooiste meubels die perfect staan in het landelijke interieur, maar levert ook prachtige accessoires om op subtiele wijze een stukje extra rust te realiseren in de ruimte.

Landelijke eetkamerstoelen geven een landelijke inrichting

By Erwin van der Wacht
Lees meer 0 Opmerkingen
Een landelijk interieur is rustgevend en harmonieus. Wanneer u een landelijk interieur heeft, of wilt realiseren in uw woning, dan mogen er natuurlijk geen landelijke eetkamerstoelen ontbreken. De eethoek heeft toch een belangrijke plaats in huis en het is belangrijk dat deze goed past bij de stijl van de rest van de ruimte. Een eethoek met landelijke eetkamerstoelen is dan ook sfeervol en voegt echt iets toe aan de ruimte met landelijke uitstraling. Echter, de landelijke eetstoelen kunnen ook perfect aansluiten bij een klassiek of juist modern interieur, bijvoorbeeld om wat meer rust in de ruimte te realiseren of om voor wat leuke variatie in de stijl te zorgen.

Een landelijke inrichting

By Erwin van der Wacht
Lees meer 0 Opmerkingen
De landelijke inrichting wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Dit is ook eigenlijk niet heel vreemd. We leven in een maatschappij waar we eigenlijk allemaal wel in meer of mindere mate met stress te maken hebben.

PTMD Collection®

Geschreven door Erwin van der Wacht in Webshop
Lees meer 0 Opmerkingen
Bij Container-verkoop.nl vindt u ook de unieke producten uit de PTMD Collection®. Dit merk maakt de meest bijzondere combinaties tussen stoer, luxe, sfeer, tijdloosheid en creativiteit in de interieurcollectie.

Richmond Interiors brengt nieuwste collecties!

Geschreven door Container-verkoop.nl in Winkel
Lees meer 0 Opmerkingen

In onze compleet vernieuwde winkel in Bussum zijn vandaag de meubels en accessoires uit het nieuwe assortiment geleverd van Richmond Interiors. Zoals u wellicht al weet zijn wij de afgelopen weken druk aan het verbouwen geweest om de winkel in Bussum in een nieuwe jasje te steken.

 

Vandaag zijn al onze vertrouwde leveranciers weer nieuwe landelijke meubels en bijpassende woonaccessoires komen leveren.

Verbouwing in Bussum

Geschreven door Container-verkoop.nl in Winkel
Lees meer 0 Opmerkingen

De verbouwing van onze outlet in Bussum is in volle gang, helaas gaan wij iets later open dan gepland maar we zijn er bijna klaar voor!

 

Vanaf 19 augustus a.s. heten wij u van harte welkom in ons volledig vernieuwde showroom met de nieuwste collecties en de vertrouwde laagste prijzen.

Verlichting!

Geschreven door Rick van Garderen in Tips
Lees meer 0 Opmerkingen

U kunt bij Container-verkoop.nl terecht voor een complete woninginrichting, de mooiste meubelen en woonaccessoires vind u in Huizen & Bussum bij Container-verkoop.nl!

 

Een groot deel van ons aanbod bestaat uit verlichting, van bekende merken zoals bijvoorbeeld PTMD, Riverdale, Eichholtz, Light & Living & Richmond Interiors. Onze winkels staan en hangen vol met de mooiste lampen, voor ieder wat wils.

Verbouwingsuitverkoop!

Geschreven door Container-verkoop.nl in Winkel
Lees meer 0 Opmerkingen

Onze winkels, zowel Huizen & Bussum, hangen vol met stickers, verschillende kleuren, staan voor verschillende kortingen! Aangezien we onze winkels gaan verbouwen, dienen we ruimte maken voor de verbouwing, daarom gaan de producten er met hoge kortingen, tot wel 75% (!) uit!

 

Kom snel langs in een van onze winkels, want op is op! De verbouwingsopruiming loopt zolang de voorraad strekt, wees er dus zoals gezegd snel bij, want het kan zo maar weg zijn!

Previous post