Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Nachtkastjes

Maak gebruik van nachtkastjes naast uw bed, en berg hier uw spullen in op die u graag bij u in de buurt houd als u slaapt, zoals bijvoorbeeld sleutels, of uw telefoon? De meubel outlet Container-verkoop.nl heeft een zeer ruim aanbod aan nachtkastjes, in diverse kleuren, maten en afwerkingen, denk daarbij aan, met of zonder lade, met een linker- of rechter deurtje, dit alles is mogelijk bij Container-verkoop.nl, de (web)winkel voor al uw landelijke meubels.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Nachtkastjes

Bij het inrichten van je slaapkamer is je bed natuurlijk het belangrijkste. Ze lijken misschien wat minder belangrijk dan je bed maar ze horen toch echt in het interieur van iedere slaapkamer; nachtkastjes. Het is de plek waar je wekker op staat, je telefoon ligt, een boek of een glas water. Het is het laatste meubelstuk waar je gebruik van maakt voordat je gaat slapen. Daarom is het niet meer dan logisch dat je aandacht besteed aan het kiezen van een nachtkastje of het nou een zwart of wit nachtkastje is dat bij je interieur en je behoeftes past.

Landelijke nachtkastjes

Landelijke nachtkastjes zijn er in alle soorten en maten. Wat dacht u van een landelijk zwart nachtkastje van Richmond Interiors? Hun model Westwood heeft die typische landelijke look en is naast zwart ook verkrijgbaar in wit en dertien andere kleuren. Het nachtkastje heeft een stevig blad om van alles op te leggen of te zetten en een lade voor extra ruimte. Helemaal ideaal is de ruimte achter het gesloten deurtje van het nachtkastje. Het deurtje komt met een sleutel en maakt de ruimte daardoor ideaal voor belangrijke spullen die uw graag dicht bij u wilt hebben in de slaapkamer.

Nachtkastjes wit

Een wit nachtkastje past eigenlijk in ieder soort slaapkamer. Of u nou een slaapkamer heeft die modern of juist klassiek is, een wit nachtkastje doet het altijd goed. Best u bang dat een wit nachtkastje al snel wat saai wordt? Combineer de open ruimte van uw nachtkastje met een rieten mand zoals bij het model Westwood van Richmond Interiors. Dat geeft direct meer sfeer. Of combineer het witte nachtkastje met een klein schemerlampje dat wel een kleurtje heeft. Zo behoudt u de frisse sfeer van een wit nachtkastje en krijgt uw slaapkamer direct een vrolijkere look door het kleuraccent.