Stijlvol wonen met landelijke meubels van Container-verkoop.nl in Huizen & Bussum

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast is vaak het puntje op de i. Een schuifdeurkast maakt uw interieur af! In de meubel outlet Container-verkoop.nl vind u een ruim assortiment aan goedkope schuifdeurkasten en vind u ongetwijfeld de gewenste schuifdeurkast!

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Schuifdeurkast

Veel kasten hebben openslaande deuren zitten voor de ruimte waar je iets op kan bergen. Handig want een deurtje heb je zo open. Er is echter nog een handige optie die er ook nog eens mooi uitziet; de schuifdeur. Een schuifdeur is een praktische manier van het snel openen en dicht schuiven van een kastje. Tevens ziet een schuifdeur en in eerste instantie niet altijd uit als een deur. Het maakt je kast optisch platter en geeft zo meer ruimte. Ook fijn aan een schuifdeur is dat je tijdens het openen van een schuifdeur niks naar je toetrekt, zoals wel het geval is bij een openslaande deur.

Scheufdeurkast wit

Een schuifdeurkast in huis is onder andere handig in de woonkamer, eetkamer en keuken. Dit zijn de plekken waar je altijd ruimte voor extra spullen kunt gebruiken. Bij het kiezen van een mooie buffetkasten of opbergkast zijn schuifdeuren heel handig. Plaats mooie spullen als een duur servies of woonaccessoires in zicht op de kast en leg spullen die je liever niet iedere dag wil zien achter de schuifdeuren. Ben je op zoek naar een grote schuifdeurkast in het wit? Neem dan eens een kijkje bij de Sienna Schuifdeurkast van Richmond Interiors. Een flinke kast met veel ruimte achter de schuifdeuren. De kast is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Schuifdeurkast teak

Schuifdeurkasten komen in allerlei soorten hout zoals grenen en eik maar ook het populaire teak hout ontbreekt niet. Teak hout heeft een stijlvolle kleur en is erg duurzaam. Teak past goed in een landelijk en klassiek interieur. Liever geen witte kast? Kijk dan eens naar een zwarte schuifdeurkast. Zwart lijkt misschien een tikkeltje zwaar maar is in combinatie met witte en andere lichte tinten in huis juist heel smaakvol. Voor een mooi contrast is het leuk om achter de glazen deurtjes wit servies te plaatsen. Liever een wat bontere verzameling? Plaats dan woonaccessoires in felle kleuren achter de glazen deuren.